KOEDRIFT 3

IJhorst

€ 799.000,- v.o.n.

MEER ZIEN?

Alles over dit huis

Locatie van dit huis

Plattegronden

Bezichtiging aanvragen

Brochure downloaden

Meer foto's
Meer foto's
Meer foto's
Meer foto's
Meer foto's
Meer foto's
Meer foto's
Meer foto's
Meer foto's
Meer foto's
Meer foto's
Meer foto's
Meer foto's
Meer foto's
Meer foto's
Meer foto's
Meer foto's
Meer foto's
Meer foto's
Meer foto's
Meer foto's

OMSCHRIJVING

Landelijk, rust, ruimte en comfort…

Net iets buiten het dorp IJhorst, gelegen in het prachtige Reestdalgebied, worden drie luxe en duurzame LANDHUIZEN met slaap- en badkamer op zowel de begane grond als de eerste verdieping gerealiseerd. Welkom op de Scheepershoeve aan de Koedrift te IJhorst!

Het voormalige kampeerterrein met boerderij wordt ingericht als landelijk woongebied met meerdere vrijstaande landhuizen en een grote “hoeve” met huurappartementen.
De landhuizen in schuurwoning stijl krijgen elk een eigen uitstraling. Door het toepassen van materialen als lariks gevelbekleding, grijs/rode gevelstenen, veel glas en blauw gesmoorde dakpannen passen de woningen goed in het landelijk en bossig gebied. De royale woningen worden voorzien van een grondwarmtepomp, elektrische boiler, zonnepanelen en kunststof ramen en kozijnen met HR ++ beglazing. Landelijk, duurzaam en klaar voor de toekomst!

Rondom de woningen is naar eigen wens een tuin aan te leggen. De ruimtes bieden alle mogelijkheden voor een zonnig plekje of juist een schaduwplek. Geniet op je eigen terras(sen) van de rust en ruimte in dit landelijk gebied. Hier hoor je de vogels nog fluiten, de bijen zoemen en zie je de vlinders fladderen… en ontdek je (weer) wat echt relaxen is, wat thuis komen is.

Landhuis 5: € 749.000,- v.o.n.

Energiezuinig landhuis op een kavel van 535 m² De woning wordt voorzien van vloerverwarming, warmtepomp, zonnepanelen en voldoet aan de laatste BENG eisen. De woningen worden casco opgeleverd.

Indeling:
Begane grond: De woning krijgt een ruime hal met toegang tot een separaat toilet, meterkast, slaapkamer met aansluitende badkamer, de bijkeuken en de woonruimte. De ruime en lichte Z-vormige woonkamer heeft een open keuken met openslaande deuren naar het overdekte terras. Verder is er een aparte kantoorruimte, bereikbaar vanuit de woonruimte.
1e verdieping: Overloop, badkamer, separaat toilet, cv-ruimte, vier royale slaapkamers waarvan twee voorzien van eigen inloopkast.

Bijkomende kosten koper
* Sanitair
* Keuken
* Afbouw, vloer en schilder
* Bestrating en tuin
* Garage en schuur

Landhuis 9: € 799.000,- v.o.n.

Energiezuinig landhuis op een kavel van 1075 m² De woning wordt voorzien van vloerverwarming, warmtepomp, zonnepanelen en voldoet aan de laatste BENG eisen. De woningen worden casco opgeleverd.

Indeling:
Begane grond: Vanuit een ruime hal heb je toegang tot de meterkast, de bijkeuken met aansluitende CV-ruimte, een separaat toilet, slaapkamer met aansluitende badkamer en de woonruimte. De lichte L- vormige woonkamer heeft een open keuken en naast de vele ramen tot aan de grond, een schuifpui naar de tuin. Verder is er een aparte afsluitbare kantoorruimte, bereikbaar vanuit de keuken.
1e verdieping: Overloop met vide, badkamer, berging/inloopkast, drie slaapkamers en een masterbedroom over de gehele breedte van de woning.

Bijkomende kosten koper
* Sanitair
* Keuken
* Afbouw, vloer en schilder
* Bestrating en tuin
* Garage en schuur

Landhuis 11: € 799.000,- v.o.n.

Energiezuinig landhuis op een kavel van 841 m². De woning wordt voorzien van vloerverwarming, warmtepomp, zonnepanelen en voldoet aan de laatste BENG eisen. De woningen worden casco opgeleverd.

Indeling:
Begane grond: Vanuit een ruime hal heb je toegang tot de meterkast, de bijkeuken met vaste kast, een separaat toilet, slaapkamer met draai/kiepraam en aansluitende badkamer, cv-ruimte en de woonkeuken. De woonkeuken geeft middels schuifdeuren toegang tot het kantoor en de woonkamer. De en-suite woonkamer is lekker licht door de vele grote ramen tot aan de grond en de schuifpui naar de tuin.
1e verdieping: Overloop met badkamer, separaat toilet, berging/inloopkast, vier slaapkamers waarvan 2 met inloopkast.

Bijkomende kosten koper
* Sanitair
* Keuken
* Afbouw, vloer en schilder
* Bestrating en tuin
* Garage en schuur

De toegangsweg naar de bouwkavels blijft in eigendom van de maatschap Scheepershoeve. Er zal een jaarlijkse bijdrage verschuldigd zijn aan de grondeigenaren. De aktes van levering passeren bij Notariaat Ritsma te Staphorst.

IJhorst is een dorp gelegen aan het grensriviertje De Reest in de provincie Overijssel. Het heeft een openbare basisschool, enkele (sport) verenigingen en recreatieparken. Dorpen als De Wijk en Staphorst, respectievelijk op 3 en 6 km afstand, hebben een uitgebreider winkelbestand. De gezellige stad Meppel ligt op ca 10 km. In de directe omgeving kun je heerlijk wandelen en fietsen, bijvoorbeeld in de bossen ten zuiden van IJhorst. De Zwarte Dennen, nog iets verder zuidelijk, hebben naast bos ook heidevelden, kleine meertjes en een groter zwemmeer.

Interesse? Meer weten? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag!

KENMERKEN

Perceeloppervlakte:
1.075 m2
Garage:
Geen garage
Inhoud:
0 m3
Ligging:
Vrij uitzicht, In bosrijke omgeving, Landelijk gelegen

Zandbergen Makelaardij

Een mensgerichte aanpak
Verrassende service
Gekwalificeerde makelaars

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op!