LINTHORST HOMANSTRAAT 35

Meppel

Verkocht

MEER ZIEN?

Alles over dit huis

Locatie van dit huis

Video bekijken

Plattegronden

Bezichtiging aanvragen

Brochure downloaden

Meer foto's
Meer foto's
Meer foto's
Meer foto's
Meer foto's
Meer foto's
Meer foto's
Meer foto's
Meer foto's
Meer foto's
Meer foto's
Meer foto's
Meer foto's
Meer foto's
Meer foto's
Meer foto's
Meer foto's
Meer foto's
Meer foto's
Meer foto's
Meer foto's
Meer foto's
Meer foto's
Meer foto's
Meer foto's
Meer foto's
Meer foto's
Meer foto's
Meer foto's
Meer foto's
Meer foto's
Meer foto's
Meer foto's
Meer foto's

OMSCHRIJVING

Hier kun je zo in! Deze sfeervol verbouwde TUSSENWONING staat op een rustige locatie met veel groen, in de woonwijk ‘Haveltermade’. Met 4 slaapkamers en een vaste trap naar zolder is deze woning lekker ruim. Geheel voorzien van dubbel glas, muur- en dakisolatie en de openslaande deuren naar de verzorgde achtertuin maken het plaatje compleet.

Deze leuke woning ligt op loopafstand van alle voorzieningen; zoals een winkelcentrum, scholen, parken, sportfaciliteiten en in 5 minuten ben je in de levendige binnenstad. Of, met de auto, op de snelweg naar Zwolle/Heerenveen.

* Bouwjaar: 1962
* Kaveloppervlakte: 139 m²
* Woonoppervlakte: 86 m²
* Inhoud: 335 m³
* Slaapkamers: 4

Begane grond:
Je komt binnen in de hal aan de voorkant met een garderobe nis, toilet, trapopgang, voorraadkast en toegang tot de lichte woonkamer. Deze doorzonwoonkamer biedt voldoende ruimte voor een gezellige zithoek en een eethoek. De openslaande deuren aan de achterzijde betrekken je achtertuin gemakkelijk bij de woning. Aansluitend is de halfopen keuken (2013) met ook hier een deur naar de tuin achter. De ramen bieden een fijn licht op het keukenblok, welke is uitgevoerd in wit met houtkleur en voorzien van diverse inbouwapparatuur. Op de gehele begane grond ligt een nette laminaatvloer.

1e verdieping:
De trap naar de verdieping is voorzien van een donkere vloerbedekking terwijl de rest van de verdieping, net als beneden, laminaat heeft. Vanaf de kleine overloop kun je naar 4 slaapkamers, waarvan 2 grotere en 2 kleinere. Verder is hier een nette en geheel betegelde badkamer met wastafelmeubel, inloopdouche met glaswand en een 2e toilet.

2e verdieping:
Via een vaste houten trap kom je op de afgetimmerde zolderverdieping op stahoogte. Hier vind je de witgoedaansluitingen, cv-opstelling en zonneboiler. Er is verder genoeg bergruimte en het dakraam zorgt voor natuurlijk lichtinval en ventilatie.

Tuin & Opslag:
De voortuin is bestraat en hier staat momenteel een overdekte fietsenstalling.
De achtertuin is keurig aangelegd met verschillende bestrating en bakken met planten en struiken. Achterin is een leuke houten overkapping gemaakt en de gehele tuin is afgeschermd door schuttingen. Via de achteromdeur kom je bij de praktische stenen berging en het gezamenlijke pad achter de woning.

Bijzonderheden:
* Muur- en dakisolatie
* Dubbele beglazing
* 4 slaapkamers
* Beloopbare bergzolder via vaste trap bereikbaar

Op het tabblad ‘video’ kun je een film van deze woning bekijken, die je rondleidt door alle ruimtes. Niet met een slideshow, maar met echte filmbeelden. Loop door de woning alsof je er live aanwezig bent.

Omgeving:
De Linthorst Homanstraat 35 biedt meer dan alleen een comfortabel interieur. De omgeving is ook aantrekkelijk. Meppel, een bruisend stadje in Drenthe, staat bekend om zijn historische charme en gezellige sfeer. Hier vindt u een goed voorzien centrum met leuke winkels, restaurants en cafés. De prachtige grachten en historische gebouwen dragen bij aan de unieke ambiance van de stad.
Ook het NS Station is binnen een paar minuten fietsen te bereiken Met de auto ben je zo bij de directe aansluiting op de A-28 richting Zwolle (ongeveer 15 minuten) en de A-32 Richting Heerenveen. Het ziekenhuis, basis- en middelbare scholen, sportvoorzieningen, wijkwinkelcentrum, en het Ogterop Theater is allemaal op loop- en/of fietsafstand.
Een afwisselende natuur, volop watersportmogelijkheden, uitgebreide winkelvoorzieningen, een uitstekend horeca-aanbod en diverse festiviteiten waaronder de donderdag Meppel dagen dragen bij aan een levendige woonomgeving.

Wacht niet te lang en grijp deze kans om de trotse eigenaar te worden van Linthorst Homanstraat 35 te Meppel. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en ervaar zelf de warme sfeer en het comfort van deze fijne woning.

KENMERKEN

Bouwjaar:
1962
Aantal kamers:
5
Aantal slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
86 m2
Perceeloppervlakte:
183 m2
Energie Label:
B
Garage:
Geen garage
Inhoud:
335 m3
Isolatie:
Dakisolatie, Muurisolatie, Dubbelglas
Verwarming:
CV ketel
Ligging:
Aan rustige weg, In woonwijk
Warm water:
CV ketel

Zandbergen Makelaardij

Een mensgerichte aanpak
Verrassende service
Gekwalificeerde makelaars

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op!