ZOEKOPDRACHT

Dit is wat jij zoekt

Zoeken tot je een ons weegt, dat is niet hoe wij verhuizen voor ons zien. Het mag best wat moeite kosten, maar het moet vooral ook leuk blijven. Wij zijn er om je daarbij te helpen. Dankzij onze zoekopdracht hoef jij het woningaanbod (of de Funda-pagina) van Zandbergen Makelaardij niet meer handmatig te doorzoeken. Wij zorgen er namelijk voor dat je gemakkelijk op de hoogte gehouden wordt!

ZOEKWENS DOORGEVEN

ZOEKOPDRACHT

Dit is wat we doen!

Je hoort via ons bijvoorbeeld van een leuke eengezinswoning in Havelte, een appartement in Dwingeloo, een woonboerderij in Diever of een opknapper in Vledder. Dat ligt helemaal aan de zoekwens die jij bij ons neerlegt. Vermeld de locatie, het type woning dat je zoekt en je budget. Op het moment dat er een ‘match’ is binnen ons aanbod, ontvang je een mail.

Kortom, wil jij specifiek woningaanbod in je mailbox ontvangen? Schrijf je in en wij zoeken voor jou. Als je ook bij andere makelaars een zoekopdracht hebt ingediend, en vandaar uit krijg je een woning waar je helemaal voor wilt gaan, trek dan gerust bij ons aan de bel. Misschien mogen we je dan helpen bij het aankopen van die woning.

AFSPRAAK MAKEN

Zandbergen Makelaardij

Een mensgerichte aanpak
Verrassende service
Gekwalificeerde makelaars

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op!