NWWI-TAXATIE

Erkend en betrouwbaar

Taxeren spreekt niet tot de verbeelding, maar is in veel gevallen wel noodzakelijk. Tijdens de aankoop van een woning bijvoorbeeld of wanneer er een verdeling nodig is vanwege scheiding of overlijden. Het is in dat soort dringende situaties aan ons om onafhankelijk te zijn. Als NRVT-gecertificeerd taxateur, zorgen wij met een NWWI-gekeurde taxatie voor een document dat iedere geldverstrekker zal accepteren. Wil je direct een datum prikken?

AFSPRAAK MAKEN

WONING TAXEREN

Dit is wat we doen!

Tijdens een taxatie legt onze taxateur de officiële woningwaarde voor jou vast. Dat betekent dat er, naast de bouwkundige staat en recent verkochte objecten in de omgeving, ook gekeken wordt naar bestemmingsplannen, bodemonderzoeken en andere kadastrale gegevens. Het is een volwaardig onderzoek dat we toelichten aan de hand van voorbeelden en foto’s.

De uitkomst van dit rapport laat Zandbergen Makelaardij valideren door een keurmerk, namelijk het NWWI. Zodoende heb jij niet alleen zwart op wit staan wat jouw huis daadwerkelijk waard is, maar voldoe je automatisch aan de eisen die bijvoorbeeld een hypotheekverstrekker stelt.

Wil jij zekerheid over de waarde van jouw huidige of toekomstige woning? Neem contact op of stap eens binnen in ons kantoor in Havelte voor meer informatie. We helpen je graag aan een erkend en betrouwbaar taxatierapport.

AFSPRAAK MAKEN

Zandbergen Makelaardij

Een mensgerichte aanpak
Verrassende service
Gekwalificeerde makelaars

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op!