ZANDBERGEN MAKELAARDIJ

Meer dan een makelaarskantoor

‘Hoe kunnen wij het verschil maken?’ Dat is het uitgangspunt tijdens iedere kennismaking met Zandbergen Makelaardij uit Havelte. Wij kijken verder dan de opdracht en luisteren oprecht naar je verhaal. We willen niet alleen weten hoe we de beste koop of verkoop kunnen realiseren, maar ook hoe we je daarin optimaal kunnen begeleiden. We gaan namelijk voor het grootst mogelijke succes!

TEAM

De kern van Zandbergen Makelaardij

Gerben Zandbergen

Beëdigd NVM-makelaar

;
Anneke van der Waardt-Sijlaar

Kandidaat makelaar

;
Annemieke Schöller-Baas

Medewerker binnendienst

;
Rik Hendriks

Vastgoeddeskundige

;

Zandbergen Makelaardij

Een mensgerichte aanpak
Verrassende service
Gekwalificeerde makelaars

OVER ONS

Zandbergen Makelaardij

We weten uit ervaring dat het kopen of verkopen van een woning een bijzondere gebeurtenis is. Het vergt veel planning en organisatie. Gelukkig zijn wij dé professionals die je kunnen ondersteunen tijdens dit proces. Team Zandbergen bestaat uit Gerben (makelaar), Anneke (assistent makelaar), Annemieke (binnendienst) en Rik (vastgoeddeskundige).

We wonen waar we werken, in Havelte en omgeving. In onze vrije tijd kun je ons team vinden bij de lokale (sport)verenigingen. We slaan een balletje golf en zijn liefhebber van rugby en voetbal. Daarnaast wandelen we graag door de prachtige natuur van Drenthe en Overijssel. Als bedrijf zijn we maatschappelijk betrokken; we sponsoren regionale sportclubs en werken actief samen met lokale ondernemers.

Wat de geschiedenis van Zandbergen Makelaardij betreft, wij zijn, om precies te zijn, begonnen in 2004. Over kennis en ervaring hoef je dus niet te twijfelen. Deze vakkundigheid houden we continu op peil door middel van (bij)scholing. We zijn aangesloten bij brancheorganisatie NVM, waarbinnen Gerben Zandbergen een actieve rol speelt als voorzitter van NVM-afdeling Drenthe.

Door de jaren heen hebben we al héél wat kopers en verkopers gelukkig mogen maken. Nu ben jij aan de beurt. Wat denk je ervan, zullen we beginnen met een kennismaking?

REVIEWS

Wat klanten over ons zeggen!

10

Ik verkocht de woning in een appartementencomplex van mijn recent overleden vader. Dit geeft veel lading en de makelaar kon mij in veel dingen ontzorgen. Niks dan lof. Heel tevreden.

Funda-gebruiker Kolonieweg 3-15, verkocht met Zandbergen Makelaardij

10,0

Fijne begeleiding en hulp. Hele mooie verzorgde presentatie. Altijd bereikbaar. Zeer aardige mensen en leuk persoonlijk contact..

Funda-gebuiker Veneweg 106, verkocht met Zandbergen Makelaardij

9,3

De makelaar heeft helemaal aan mijn verwachting voldaan. Er ging niets mis. De begeleiding was optimaal evenals de uitleg vooraf.

Funda-gebruiker Kolonieweg 103, verkocht met Zandbergen Makelaardij

9,8

Het contact met de makelaar en twee makelaars in opleiding was correct, ter zake, vriendelijk en naar wens.

Funda-gebuiker Meidoornlaan 14, verkocht met Zandbergen Makelaardij

WERKGEBIED

Omgeving Havelte

Hier zijn wij thuis! Tussen de Drentse bossen en weidse natuurgebieden van Overijssel. In ons werkgebied word je omgeven door de natuur en het onbegrensde daarvan spreekt ons enorm aan. Maar naast rust, vind je hier traditie en gezelligheid, met name in de brinkdorpen. Denk aan Havelte maar natuurlijk ook aan Ruinen, Dwingeloo, Diever en Vledder. Wij weten alles van vrijstaande woonhuizen, tussenwoningen en nieuwbouwwijken in de omgeving. Ook in steden zoals Meppel en Steenwijk. Stel ons dus gerust op de proef, door onze kennis te testen!

Heb je een vraag?

Laat het ons weten