NIEUWBOUW

Nieuw kopen, nieuw wonen

Stel je eens voor, een woning naar eigen smaak indelen. Voorzien van duurzame oplossingen of misschien zelfs levensloopbestendig gebouwd. Als je voor een nieuwbouwwoning kiest zijn de mogelijkheden vaak eindeloos. We helpen je graag, door de aankoop van jouw droomwoning te realiseren in Zuidwest Drenthe of de kop van Overijssel. Wil je samen de mogelijkheden verkennen?

We bieden ook ondersteuning aan projectontwikkelaars bij nieuwbouwprojecten. Neem hiervoor contact met ons op!

KENNISMAKEN

NIEUWBOUWMAKELAAR

Dit is wat we doen!

Er zijn een hoop voordelen als je kiest voor nieuwbouw. De belangrijkste ligt voor de hand: alles is nieuw. Je hebt voorlopig dus geen groot onderhoud en dat scheelt geld. Tijdens de aanschaf van de kavel betaal je bovendien geen kosten koper. De woning is namelijk nieuw en ‘vrij op naam’ zoals dat mooi genoemd wordt. Voor de portemonnee betekent dit onder andere geen overdrachtsbelasting of notariskosten. Maar het allerbelangrijkste voordeel, dat is toch wel dat dit een woning wordt die volledig bij jou past. Splinternieuw, op een locatie van jouw keuze.

Eerlijk is eerlijk, nieuwbouw is niet zo simpel als inschrijven en wachten tot de sleutels worden overhandigd. Je kunt geen bestaande woning bezichtigen en dus heb je een dosis inlevingsvermogen nodig. We hebben bovendien een hoop te regelen, waaronder het duidelijk in kaart brengen van jouw wensen, het berekenen van de totale kosten en het rondkrijgen van financiering. Bij nieuwbouw komt dus best wat kijken. Daarom kun je tijdens dit traject steeds bouwen op de kennis en expertise van Zandbergen Makelaardij.

Wil jij deze mooie uitdaging aangaan? Maak een afspraak en vertel ons over jouw plannen.

AFSPRAAK MAKEN

NIEUWBOUW-PROJECT SUCCESVOL VERKOPEN?

Zandbergen Makelaardij

Een mensgerichte aanpak
Verrassende service
Gekwalificeerde makelaars

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op!