VERHUISPLANNEN?

Uitstekende oriëntatie-tool

De tijd is rijp! Verhuizen naar een nieuw (t)huis, dat spreekt jou enorm aan. Misschien heb je zelfs al een leuke woning op het oog. Tegelijkertijd levert dit plan de nodige vragen bij je op. Want ‘wat komt er straks allemaal bij verkoop kijken’ en nog belangrijker ‘wat is mijn huidige woning waard?’ Door middel van een waardebepaling geven wij hierop antwoord.

AFSPRAAK MAKEN

EEN GRATIS WAARDEBEPALING

Dit is wat we doen!

Je hoeft niet langer je kop in het Zand te steken. Want ook al kunnen we geen gouden Bergen beloven… Duidelijkheid, dat is wat we gaan creëren. We doen dat door nauwkeurig naar je huidige woning te kijken. Het onderhoud, eventuele aanpassingen (zoals oplossingen op het gebied van duurzaamheid) maar ook de ligging ten opzichte van natuur, scholen en winkels speelt een rol bij de totstandkoming van ons verkoopadvies. En bedenk ook: de daadwerkelijke opbrengst kan dankzij een goede verkoopstrategie zomaar hoger uitvallen.

Maak bij interesse gerust een afspraak. Dat kost je niets en je zit nergens aan vast. Het is gewoon een uitstekende manier om jezelf te oriënteren op verkoop, met naast een geschatte woningwaarde, bovendien uitleg over onze manier van werken.

Benieuwd welke kansen er voor jou liggen?

AFSPRAAK MAKEN

Zandbergen Makelaardij

Een mensgerichte aanpak
Verrassende service
Gekwalificeerde makelaars

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op!