29-10-21

Een najaarsbeurt voor de tuin zorgt voor een extra mooi resultaat in het voorjaar

Door: Cor Melchers, De Meente Hoveniers

De Meente Hoveniers is gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van particuliere en bedrijfstuinen en is al jaren een begrip in Havelte e.o.

Nu de dagen korter worden en de kou wat meer zijn intrede doet wordt het tijd om de laatste klussen in de tuin te doen. Tijdens de zogenaamde najaarsbeurt is het onvermijdelijk om de snoeischaar te hanteren, maar behalve het snoeien valt er nog veel meer te doen in uw tuin:

  • Tuin onkruid vrij maken
  • Bladvrij maken van o.a. het gazon (of laat wat liggen tussen de beplanting als natuurlijke bescherming tegen de kou en voor de egels en andere dieren in de tuin)
  • Bemesten van gazon
  • Steken van de graskanten
  • Planten van bollen en knollen zodat u hier in het voorjaar plezier aan beleeft

Ook is het de ideale tijd om eens kritisch te kijken naar uw beplanting, staat alles waar u wilt dat het staat? Het is nu de ideale tijd om vaste planten, heesters en bomen te (laten) verplanten.En als u dan toch bezig bent in de tuin, denkt u dan ook aan de vogels in de tuin? Als hovenier verzorgen wij graag het volledige onderhoud voor u, maar u kunt ons ook inschakelen voor specifieke klussen. U kunt hierbij denken aan het snoeien van uw beplanting terwijl u de rest zelf doet.

Mocht u toe zijn aan het (gedeeltelijk) veranderen van uw tuin dan kunnen wij u hierin uiteraard van advies voorzien. Desgewenst maken wij een ontwerp voor uw tuin en kunnen deze ook voor u uitwerken. Neemt u vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Met groene groet,
Cor Melchers
06-22199791

Lees ook

Bekijk bericht
Wat doet een aankoopmakelaar?
Bekijk bericht
Wat doet een verkoopmakelaar?

Zandbergen Makelaardij

Een mensgerichte aanpak
Verrassende service
Gekwalificeerde makelaars

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op!