07-11-22

Maak kennis met Monique!

Maak kennis met onze nieuwe collega Monique de Jong!

Ik ben Monique de Jong, 24 jaar en woon alweer bijna 10 jaar in Meppel. Het kantoor in Meppel zal de plek zijn waar je mij het meest kan vinden, hier zal ik de binnendienst werkzaamheden op mij nemen.

Geheel onbekend is het kantoor in Meppel mij niet, Zandbergen Makelaardij heeft het namelijk overgenomen van mijn ouders die daar 25 jaar hun kantoor hebben gehad. Zolang ik mij kan herinneren is mijn vader makelaar geweest en ben ik dus ook met de makelaardij opgegroeid. Mijn eigen ervaring met de makelaardij begon zo’n 2 jaar geleden. Toen ben ik begonnen bij Hentenaar Makelaardij in Hoogeveen waar ik ongeveer 1.5 jaar heb gewerkt.

Ook de huizengekte die ik dagelijks meemaak op het werk heb ik in mijn privé mogen proeven. Ik heb afgelopen zomer namelijk mijn huis verkocht en ben 2 maanden geleden verhuisd. Door het echt zelf mee te maken kan ik mij goed inleven in wat er allemaal komt kijken bij het verkopen en aankopen van een woning.

Naast dat ik fulltime werk vind ik het leuk om in de keuken te staan en heerlijke gerechten te koken, met ondertussen een muziekje op de achtergrond en een drankje in de hand. Omdat mijn vriendinnen nog overal en nergens studeren reis ik in het weekend vaak alle kanten op om een koffietje te doen of de stad door te struinen en met veel te veel tassen te eindigen.

Nieuwsgierig naar het kantoor in Meppel, kom gerust langs voor een kopje koffie!

Lees ook

Bekijk bericht
Ontvang nu een Energielabel Verbeteradvies bij aankoop of verkoop van een woning!
Bekijk bericht
Nieuwbouwproject Scheepershoeve IJhorst

Zandbergen Makelaardij

Een mensgerichte aanpak
Verrassende service
Gekwalificeerde makelaars

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op!