29-01-21

Met zonne-energie van GroenOpgewekt ben je voorbereid op de toekomst!

Het in Meppel op Blankenstein gevestigde GroenOpgewekt is specialist in zonne-energie. Men adviseert, ontwerpt en realiseert complete zonne-energie installatie voor bedrijven en particulieren. “Als SolarSpecialist valt niet alleen het opwekken van zonne-energie binnen onze scope, maar ook het beheren en het opslaan ervan.

We onderscheiden ons door het leveren van ‘echte’ Europese kwaliteit, alles geschikt voor de lange termijn en ook voorbereid op de toekomst”, zo zegt directeur Pouwel Slurink. “De zonnepanelen die wij gebruiken komen rechtstreeks uit de fabriek in Duitsland (BMW) en Nederland. Iets duurdere ‘glazen’ zonnepanelen, maar met een veel hoger rendement en 30 jaar garantie op zowel het product als het vermogen.”

We helpen bedrijven en particulieren met het slim opwekken, beheren en opslaan van complete zonne-energie systemen. En maken hierbij gebruikt van eerlijke, slimme kwaliteit producten, rechtstreeks af fabriek uit Nederland en Duitsland, alles voorbereid op de toekomst.

GroenOpgewekt winnaar FD Gazelle Award 2020!
GroenOpgewekt mag zichzelf met trots FD Gazelle 2020 noemen. Dat betekent dat wij bij de 772 snelst groeiende bedrijven van Nederland horen. Een prijs georganiseerd door Financieel Dagblad.

Pouwel Slurink is trots op de eervolle vermelding. “Het geheim is een goed, bedreven en loyaal team om je heen op te bouwen. We zijn een bedrijf wat kwaliteit biedt, innoveert, transparant is en altijd het persoonlijke contact met de klant opzoekt. Deze mooie prijs bevestigt dat we de juiste koers varen en de groei is er nog niet uit!” Om in aanmerking te komen voor de award, moet een bedrijf onder andere over een periode van drie jaar een omzetgroei van minimaal 20% hebben, dient het bedrijf winstgevend en financieel gezond te zijn. In de regio Noord zijn wij op de 15e plaats geëindigd.

E-ports innovatie en ontwikkeling
In augustus dit jaar is Pouwel ook met een nieuw bedrijf gestart: E-Ports b.v. Het gaat hierbij om modulaire en maatwerk parkeervoorzieningen en overkappingen met gebouw geïntegreerde zonnepanelen met het dak als groene energiebron. “Onze modulaire parkeervoorziening is onbeperkt uitbreidbaar, of het nu gaat om 5 parkeerplaatsen of 5.000 parkeerplaatsen.

In 2014 hebben wij onze eerste zonne-rijwielstalling opgeleverd, hiermee hadden wij een ‘primeur in Nederland’ en deze week mogen wij voor dezelfde klant, alweer de zesde zonne-overkapping installeren. Nu onder de naam E-ports. De overkappingen worden door onszelf gee?ngeineerd, gemonteerd en turn-key opgeleverd, alles onder eigen bouwbegeleiding en inclusief service en onderhoud. Ook kunnen ze worden uitgevoerd met laadvoorzieningen voor fietsen, scooters en auto’s. Duurzame zonne-overkappingen voor bedrijven, instellingen, grootwinkelbedrijven, ziekenhuizen, scholen en (semi) overheden. Je hebt er geen landbouwgrond of dak voor nodig, je creëert allerlei dubbelfuncties en je laat zien dat je ‘zichtbaar’ verduurzaamt”, besluit de directeur.

Voor meer informatie kijk op www.groenopgewekt.nl of bel 0522 853513

Lees ook

Bekijk bericht
Wat doet een aankoopmakelaar?
Bekijk bericht
Wat doet een verkoopmakelaar?

Zandbergen Makelaardij

Een mensgerichte aanpak
Verrassende service
Gekwalificeerde makelaars

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op!