25-04-23

Nieuwbouwproject Scheepershoeve IJhorst

Landelijk, rust, ruimte en comfort…

Net iets buiten het dorp IJhorst, gelegen in het prachtige Reestdalgebied, worden drie luxe en duurzame LANDHUIZEN met slaap- en badkamer op zowel de begane grond als de eerste verdieping gerealiseerd. Welkom op de Scheepershoeve aan de Koedrift te IJhorst!

Het voormalige kampeerterrein met boerderij wordt ingericht als landelijk woongebied met meerdere vrijstaande landhuizen en een grote “hoeve” met huurappartementen.
De landhuizen in schuurwoning stijl krijgen elk een eigen uitstraling. Door het toepassen van materialen als lariks gevelbekleding, grijs/rode gevelstenen, veel glas en blauw gesmoorde dakpannen passen de woningen goed in het landelijk en bossig gebied. De royale woningen worden voorzien van een grondwarmtepomp, elektrische boiler, zonnepanelen en kunststof ramen en kozijnen met HR ++ beglazing. Landelijk, duurzaam en klaar voor de toekomst!

Rondom de woningen is naar eigen wens een tuin aan te leggen. De ruimtes bieden alle mogelijkheden voor een zonnig plekje of juist een schaduwplek. Geniet op je eigen terras(sen) van de rust en ruimte in dit landelijk gebied. Hier hoor je de vogels nog fluiten, de bijen zoemen en zie je de vlinders fladderen… en ontdek je (weer) wat echt relaxen is, wat thuis komen is.

De aktes van levering zullen gepasseerd worden bij Notariaat Ritsma te Staphorst.

Landhuis 5: € 749.000,- v.o.n.
Landhuis 9: € 799.000,- v.o.n.
Landhuis 11: € 799.000,- v.o.n.

    Bekijk het project op Funda

IJhorst is een dorp gelegen aan het grensriviertje De Reest in de provincie Overijssel. Het heeft een openbare basisschool, enkele (sport) verenigingen en recreatieparken. Dorpen als De Wijk en Staphorst, respectievelijk op 3 en 6 km afstand, hebben een uitgebreider winkelbestand. De gezellige stad Meppel ligt op ca 10 km. In de directe omgeving kun je heerlijk wandelen en fietsen, bijvoorbeeld in de bossen ten zuiden van IJhorst. De Zwarte Dennen, nog iets verder zuidelijk, hebben naast bos ook heidevelden, kleine meertjes en een groter zwemmeer.

Interesse? Meer weten? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag!

Lees ook

Bekijk bericht
Wat doet een aankoopmakelaar?
Bekijk bericht
Wat doet een verkoopmakelaar?

Zandbergen Makelaardij

Een mensgerichte aanpak
Verrassende service
Gekwalificeerde makelaars

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op!