20-05-22

Ondernemend Westerveld bezoekt dierentuin Wildlands

Op donderdag 19 mei hebben Anneke en Rik samen met nog 60 ondernemers uit de Gemeente Westerveld dierenpark Wildlands in Emmen bezocht. Bij aankomst in Emmen werden wij ontvangen in restaurant De Beren. Na een korte introductie en een hapje en drankje was het zover: Op naar Wildlands!

We kregen een uniek kijkje achter de schermen. Wildlands Adventure Zoo Emmen is in 2016 geopend en verving het voormalige Noorder Dierenpark Emmen. De officiële opening werd verricht door Koning Willem Alexander. Het park telt ruim 24 hectare en is opgedeeld in drie gebieden; Jungola (de jungle), Serenga (de savanne) en Nortica (het poolgebied). De enthousiaste vrijwilligers hebben ons een gedeelte laten zien. We hebben onder andere de nachtverblijven van de nijlpaarden, olifanten, zeeleeuwen en de leeuwen bekeken.

Na de rondleiding stond er een heerlijk buffet klaar waarbij er gelegenheid was tot netwerken. Hier hebben wij een aantal collega ondernemers gesproken en ideeën uitgewisseld. De gezellige avond liep rond 21:00 uur op zijn einde. De bus van Hotel Brinkzicht in Vledder bracht de ondernemers weer naar het gemeentehuis in Diever. Het was een erg gezellige middag en avond!

Bezoek jij binnenkort Wildlands Adventure Zoo Emmen? Klik hier!

Lees ook

Bekijk bericht
Wat doet een aankoopmakelaar?
Bekijk bericht
Wat doet een verkoopmakelaar?

Zandbergen Makelaardij

Een mensgerichte aanpak
Verrassende service
Gekwalificeerde makelaars

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op!