14-04-21

Van Dijk Tuin & Park: het maaiseizoen is alweer aangebroken

Het maaiseizoen is weer van start gegaan, dus alle gazonmaaiers worden weer uit de schuur getrokken. Afgelopen winter hebben we weer vele machines voor winteronderhoud gehad en ook nu komt er nog wel eens één binnen…

Wij, Van Dijk Tuin & Park in Uffelte, verzorgen graag het onderhoud plus eventuele reparaties aan machines van onze huidige klanten, maar ook voor nieuwe klanten die zich eenvoudig kunnen aanmelden middels de mail (info@vandijktuinenpark.nl) of een telefoontje (0521-344654). Een onderhoudsbeurt is van groot belang voor het verlengen van de levensduur van een gazonmaaier en tevens weet de klant zeker dat hij aan het begin van het seizoen direct goed van start kan gaan met zijn gazonmaaier. Dus geen onaangename verrassingen…

Naast het verzorgen van onderhoudsbeurten maken wij het gehele jaar ingeruilde en opgekochte tuin- en parkmachines klaar voor de verkoop. We kijken de machines zorgvuldig na en geven ze een uitgebreide onderhoudsbeurt, zodat de volgende eigenaar er ook weer helemaal tevreden mee is.

Naast de vele nieuwe en gebruikte zitmaaiers, motormaaiers, bosmaaiers, bladblazers, kettingzagen, houtklovers, veegmachines en verticuteermachines (waarvan wij er velen op voorraad hebben), verkopen wij ook robotmaaiers van het gerenommeerde merk Stiga. Voordat er daadwerkelijk een robotmaaier verkocht wordt, willen wij eerst een goede indruk hebben van de tuin. Het is namelijk van groot belang dat de juiste robotmaaier met de juiste specificaties het werk van de klant uit handen neemt. Want een verkeerd uitgekozen robotmaaier zal niet tot het gewenste resultaat leiden. Daarom komen wij altijd geheel vrijblijvend de tuin bekijken om vervolgens het juiste advies te geven en eventueel een offerte te maken voor de robotmaaier en de installatie daarvan.Met een robotmaaier kan de klant rustig op vakantie gaan of op een andere manier van zijn vrije tijd genieten, terwijl de robot het gazon netjes onderhoudt.

Vorig jaar hebben we een enorme groei gezien bij de verkoop van tuingereedschap. Van Dijk Tuin & Park is dealer van EGO accutuingereedschap. Eén en dezelfde accu kan gebruikt worden voor alle tuinmachines; van heggenschaar tot grasmaaier. Alle tuinmachines zijn voorzien van 5 jaar garantie. De grote voordelen van werken met een accu zijn: ‘geen gezeur, geen stank en minder lawaai!’

EGO biedt kwalitatief zeer goed accutuingereedschap en dit jaar is het assortiment opnieuw uitgebreid en kunnen we dus aan de vele wensen van klanten voldoen.

Mocht u n.a.v. dit bericht nieuwsgierig zijn geworden naar ons pand aan de Lindenlaan 54a in Uffelte, kom dan gerust langs om eens vrijblijvend te komen kijken (www.vandijktuinenpark.nl).
Voor meer informatie, onderhoud of reparatie, inkopen of huren van tuin- en parkmachines: Mail, bel of kom langs. Wij staan graag voor u klaar!

Frank en Linda van Dijk

Lees ook

Bekijk bericht
Wat doet een aankoopmakelaar?
Bekijk bericht
Wat doet een verkoopmakelaar?

Zandbergen Makelaardij

Een mensgerichte aanpak
Verrassende service
Gekwalificeerde makelaars

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op!