EGGINKLAAN 4-6

Havelte

Verkocht

MEER ZIEN?

Alles over dit huis

Locatie van dit huis

Plattegronden

Bezichtiging aanvragen

Brochure downloaden

Meer foto's
Meer foto's
Meer foto's
Meer foto's
Meer foto's
Meer foto's
Meer foto's
Meer foto's
Meer foto's

OMSCHRIJVING

Dit appartement is reeds verkocht.

Op zoek naar een appartement met buitenruimte en op loopafstand van voorzieningen? Zoek niet verder! Dit APPARTEMENT IN AANBOUW is gelegen in het centrum van het gezellige brinkdorp Havelte en wordt voorzien van modern woongenot.

Het appartement is gelegen op de begane grond met een groot terras van 37 m². Een levendige plek aan de Egginklaan met zicht op de winkels maar toch veel privacy door de schanskorf rondom het terras.

Indeling
Hal/entree met meterkast en toilet met fonteintje. Direct links komt de grootste slaapkamer. Aan de achterzijde van het appartement is er de beschikking over een kleinere (slaap)kamer. De badkamer is voorzien van een toilet, douchecabine en luxe wastafel. Dit appartement heeft een originele indeling, de woonkamer loopt via een Z vorm leuk over in de keuken. Het appartement wordt opgeleverd met keuken (reeds besteld). Het appartement wordt verwarmd middels vloerverwarming. Bij dit appartement heb je tevens de beschikking over een berging (8 m²) in de gezamenlijke hal.

Bijzonderheden:
* In aanbouw (oplevering zomer 2022)
* Zonder afwerking van wanden en vloeren
* Keuken en badkamer worden geplaatst
* Ligging in het centrum van Havelte
* Duurzaam, onderhoudsarm en klaar voor de toekomst!
* VvE bijdrage is € 163.88

Nieuwbouwproject Het Dorenbosch
Op de plek van de boerderij, op de hoek van de Dreeslaan en Egginklaan, waar ooit het kleine aannemersbedrijf Dorenbos was gevestigd, komt een prachtig, kleinschalig appartementengebouw met 7 appartementen en 2 penthouses. De ligging tegen het centrum aan is ideaal. Op korte afstand bevinden zich vrijwel alle winkels die nodig zijn voor het dagelijkse levensonderhoud. Maar ook het mooie natuurschoon in Havelte is niet ver weg. De brink in het dorp ligt om de hoek en ook Landgoed Overcinge ligt binnen een kilometer afstand van het gebouw. De appartementen zijn reeds verkocht en het complex is in aanbouw.

Parkeren
Op het terrein worden parkeerplaatsen gemaakt. Aan ieder appartement wordt één parkeerplaats toegewezen. De
overige parkeerplaatsen zijn voor bijvoorbeeld een tweede auto en/of voor bezoek.

SWK Garantiecertificaat
De huidige eigenaren hebben een SWK certificaat ontvangen. Het certificaat regelt de garantie tijdens de bouwfase en na oplevering. Het certificaat wordt overgedragen aan de nieuwe bewoner. Mochten er gebreken ontstaan of is het appartement niet goed afgewerkt dan dient het bouwbedrijf dit te herstellen.

Havelte
Het brinkdorp Havelte telt zo’n 3.750 inwoners en ligt in het zuidwesten van het mooie Drenthe, even boven Meppel en bestaat ruim 675 jaar. In 1342 werd voor het eerst gesproken over ‘Hovelde’. Met toestemming van de dekens van Steenwijk en Drenthe, om halverwege de toenmalige oudere dorpen Uffelte en Hesselte (het latere Darp) een kerk te bouwen als dochterkerk van Steenwijk, ontstond het dorp Havelte. Havelte kenmerkt zich door veel natuurschoon in de directe omgeving. In het Natura 2000 gebied, het Holtingerveld, herleeft de geschiedenis in tastbare sporen als hunebedden en grafheuvels. Maar er zijn nog meer mooie natuurreservaten, zoals het Brandeveen en het Ooster- en Westerzand. De hunebedden D53 en D54 bevinden zich vlakbij op de Havelterberg. Het hunebed D53 is op die van Borger na de grootste in Drenthe.

Naast de uitgestrekte bossen, heidevelden, zandverstuivingen en weidegronden vind je rond Havelte veel monumentale panden en Saksische boerderijen. Op het Landgoed Overcinge ligt een prachtig herenhuis met een boeiende geschiedenis. Havelte heeft als grootste kern van de gemeente Westerveld een goed voorzieningenniveau.

“Het leven is goed in Havelte”

Een grote supermarkt, slijterij, bakkerij, slagerij, boekwinkel, drogisterij, fietsenzaak. Alle primaire voorzieningen op winkelgebied zijn in het centrum aanwezig. Ook een verpleeghuis en basisschool liggen rond het centrum. Qua sport is Havelte ook goed bedeeld. Voetbal, rugby, tennis en talloze ander buitensportactiviteiten worden aangeboden. Daarnaast ligt bij Havelte een prachtige 18-holes golfbaan met A-status.

KENMERKEN

Bouwjaar:
2022
Aantal kamers:
3
Aantal slaapkamers:
1
Woonoppervlakte:
93 m2
Garage:
Parkeerplaats, Geen garage
Inhoud:
307 m3
Isolatie:
Volledig geïsoleerd, HR glas
Verwarming:
Vloerverwarming geheel, Electrische verwarming, Warmtepomp
Ligging:
In centrum, In bosrijke omgeving
Warm water:
Doorstroomboiler

Zandbergen Makelaardij

Een mensgerichte aanpak
Verrassende service
Gekwalificeerde makelaars

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op!