MIDDENWEG 14 KAVEL 2 ONG

Vledder

Verkocht

MEER ZIEN?

Alles over dit huis

Locatie van dit huis

Video bekijken

Plattegronden

Bezichtiging aanvragen

Brochure downloaden

Meer foto's
Meer foto's
Meer foto's
Meer foto's
Meer foto's
Meer foto's
Meer foto's
Meer foto's
Meer foto's
Meer foto's

OMSCHRIJVING

Bouwkavel 2, Middenweg Vledder

Aan de rand van Vledder gelegen bouwkavel op ca. 3028 m² grond. Realiseer hier je eigen (droom) huis met bijgebouw nabij het Drent-Friese wold! De koper kan volgens ruime richtlijnen een prachtig DUURZAAM landhuis realiseren. Vrije keuze in aannemer en architect.

* Bouwkavel van ca 3028 m²
* Maximale oppervlakte hoofdgebouw 200 m² (kavel vier; 350 m²)
* Goothoogte ten hoogste 6, 50 meter
* Bouwhoogte ten hoogste 10 meter
* Dakhelling ten minste 20 graden, ten hoogste 60 graden
* Verkennend bodemonderzoek reeds uitgevoerd
* Bouwrijp, riolering en nutsvoorzieningen worden nog aangelegd
* Situatieschets en bestemmingsplankaart in brochure
* 8 procent overdrachtsbelasting

Kavel 1 is bestaande bebouwing. Bouwkavel 2 is de meest westelijke kavel op de situatieschets. Bouwkavel 3 is de middelste kavel. Bouwkavel 4 is de meest oostelijke kavel op de situatieschets.

De percelen worden nog kadastraal ingemeten (kosten verkoper). De toegangsweg naar de percelen zal opgesplitst worden in een mandelig perceel. Genoemde kaveloppervlaktes zijn een indicatie en kunnen uiteindelijk afwijken.

* Bouwkavel 2: € 329.000,- k.k. (ca 3028m²)
* Bouwkavel 3: € 310.000,- k.k. (ca 3018 m²)
* Bouwkavel 4: € 375.000,- k.k. ( ca 4196 m²)

Verkoopprocedure
Hebben wij je interesse gewekt? Bezoek gerust de locatie aan de Middenweg 14, 8381 XM te Vledder. Vraag vervolgens een bezichtiging aan via Funda of vul ons contactformulier in op onze website. Geef duidelijk aan in welke kavel(s) jij interesse hebt en welke kavel de voorkeur geniet! Tot 11 november 2022 verzamelen wij de reacties. Onze opdrachtgever maakt uiteindelijk de keuze aan wie gegund wordt. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Omgeving:
Het geheel bevindt zich op korte afstand van de dorpskern Vledder met een divers en compleet winkelaanbod.
Er zijn diverse winkels, horeca, sportclubs en een grote supermarkt. Ook vindt je er een bos zwembad, hertenkamp, huisartsenpraktijk, tandarts en een openbare basisschool. Op vijf kilometer afstand ligt het Nationaal Park Drents Friese Wold. Vledder ligt nabij de A32 tussen Meppel en Leeuwarden. In Steenwijk en Meppel kun je terecht voor een uitgebreide winkel- en horecabestand.

Vledder is een onderdeel van de gemeente Westerveld, typisch oud Drents Brinkdorp. Naast de vele hectaren bos, beschikt Vledder en omgeving over veel monumentale panden, waarbij de nadruk op de voormalige kolonie Frederiksoord ligt, waar de “Maatschappij tot Weldadigheid” is gevestigd. Vledder is centraal gelegen in een zeer afwisselend woongebied. Het Drents Friese Wold, het merengebied van Noordwest Overijssel, Nationaal Park De Wieden -De Weerribben en het Dwingelderveld liggen op ca. 15 auto minuten afstand en bieden ongekende fiets-, wandel- en vaarmogelijkheden.

De snelweg Heerenveen, Zwolle en het intercity station Steenwijk vindt u op ca. 8 km afstand. De randstad is uitstekend bereikbaar binnen 90 autominuten.

Het dorp Vledder ontwikkelt zich steeds meer tot een kunstencentrum, uitend in musea voor “valse kunst”, grafische kunst, een galerie met steeds wisselende exposities, de proeftuin/exposities in “de Tippe”. Verder zijn hier nog uiteenlopende musea zoals het zeemuseum en bijenmuseum te bezoeken. Zoals je merkt: Voor ieders interesse is er in deze omgeving wat te vinden!

KENMERKEN

Perceeloppervlakte:
3.028 m2
Garage:
Geen garage
Inhoud:
0 m3
Ligging:
Aan bosrand, Beschutte ligging, In bosrijke omgeving

Zandbergen Makelaardij

Een mensgerichte aanpak
Verrassende service
Gekwalificeerde makelaars

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op!