MIDDENWEG 14 KAVEL 4 ONG

Vledder

Verkocht

MEER ZIEN?

Alles over dit huis

Locatie van dit huis

Video bekijken

Plattegronden

Bezichtiging aanvragen

Brochure downloaden

Meer foto's
Meer foto's
Meer foto's
Meer foto's
Meer foto's
Meer foto's
Meer foto's
Meer foto's
Meer foto's

OMSCHRIJVING

Bouwkavel op loopafstand van de voorzieningen van Vledder!

Bouwkavel op ca 4196 m² grond. Realiseer hier je eigen (droom) huis met bijgebouw nabij het Drent-Friese wold! De koper kan volgens ruime richtlijnen een prachtig DUURZAAM huis realiseren. Op kavel 4 is een woonhuis voor dubbele bewoning mogelijk, splitsing in twee percelen met eigen huisnummering wordt toegestaan door de Gemeente Westerveld. Mantelzorg aan huis of een B & B, hier kan het! Via het eigen bosje achterop de kavel loop je zo het centrum van Vledder in. De diverse sportvoorzieningen van Vledder liggen op een steenworp afstand.

* Bouwkavel van ca 4196 m²
* Maximale oppervlakte hoofdgebouw 350 m²
* Kleiner hoofdgebouw ook mogelijk
* Goothoogte ten hoogste 6, 50 meter
* Bouwhoogte ten hoogste 10 meter
* Dakhelling ten minste 20 graden, ten hoogste 60 graden
* Vrije keuze in aannemer en architect.
* Verkennend bodemonderzoek reeds uitgevoerd
* Bouwrijp, riolering en nutsvoorzieningen worden nog aangelegd
* Situatieschets en bestemmingsplankaart in brochure
* 8 procent overdrachtsbelasting in 2022, 10,4 procent in 2023

Kavel 1 is bestaande bebouwing. Bouwkavel 2 is de meest westelijke kavel op de situatieschets. Bouwkavel 3 is de middelste kavel. Bouwkavel 4 is de meest oostelijke kavel op de situatieschets.

De percelen worden nog kadastraal ingemeten (kosten verkoper). De toegangsweg naar de percelen zal opgesplitst worden in een mandelig perceel. Genoemde kaveloppervlaktes zijn een indicatie en kunnen uiteindelijk afwijken.

* Bouwkavel 2: € 329.000,- k.k. (ca 3028 m²) (Verkocht)
* Bouwkavel 3: € 309.000,- k.k. (ca 3018 m²) (Verkocht)
* Bouwkavel 4: € 375.000,- k.k. ( ca 4196 m²)

Omgeving:
Het geheel bevindt zich op korte afstand van de dorpskern Vledder met een divers en compleet winkelaanbod.
Er zijn diverse winkels, horeca, sportclubs en een grote supermarkt. Ook vindt je er een bos zwembad, hertenkamp, huisartsenpraktijk, tandarts en een openbare basisschool. Op vijf kilometer afstand ligt het Nationaal Park Drents Friese Wold. Vledder ligt nabij de A32 tussen Meppel en Leeuwarden. In Steenwijk en Meppel kun je terecht voor een uitgebreide winkel- en horecabestand.

Vledder is een onderdeel van de gemeente Westerveld, typisch oud Drents Brinkdorp. Naast de vele hectaren bos, beschikt Vledder en omgeving over veel monumentale panden, waarbij de nadruk op de voormalige kolonie Frederiksoord ligt, waar de “Maatschappij tot Weldadigheid” is gevestigd. Vledder is centraal gelegen in een zeer afwisselend woongebied. Het Drents Friese Wold, het merengebied van Noordwest Overijssel, Nationaal Park De Wieden -De Weerribben en het Dwingelderveld liggen op ca. 15 auto minuten afstand en bieden ongekende fiets-, wandel- en vaarmogelijkheden.

De snelweg Heerenveen, Zwolle en het intercity station Steenwijk vindt u op ca. 8 km afstand. De randstad is uitstekend bereikbaar binnen 90 autominuten.

Het dorp Vledder ontwikkelt zich steeds meer tot een kunstencentrum, uitend in musea voor “valse kunst”, grafische kunst, een galerie met steeds wisselende exposities, de proeftuin/exposities in “de Tippe”. Verder zijn hier nog uiteenlopende musea zoals het zeemuseum en bijenmuseum te bezoeken. Zoals je merkt: Voor ieders interesse is er in deze omgeving wat te vinden!

KENMERKEN

Perceeloppervlakte:
4.196 m2
Garage:
Geen garage
Inhoud:
0 m3
Ligging:
Aan bosrand, In bosrijke omgeving

Zandbergen Makelaardij

Een mensgerichte aanpak
Verrassende service
Gekwalificeerde makelaars

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op!